Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - امروز ۱۹دلو ۱۴۰۰ نشست رسانه ای در رابطه به مسابقه نو آهنگ با حضور رئیس شبکه ای فیلم ۲، تهیه کننده مسابقه، معین روابط عمومی مسابقه ، داوران مسابقه و خبرنگاران در فرهنگسرای رازی برگزار شد.

فرزام محبی، تهیه کننده برنامه نو آهنگ در نشست با اصحاب رسانه گفت: ۴۰۰ داوطلب انتخاب و ارزیابی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۰ نفر برای رقابت در پروسه اصلی انتخاب شدند و‌ در نهایت ما ۱۰ نفر را گزینش کردیم.

همچنین درباره بازخورد ها گفت: ما بازخورد خیلی خوبی داشتیم مخاطبان ما از تاجیکستان ، افغانستان و ایران بودند.

امسال با توجه به این که داورهای ما افغانستانی بودند آوازه  این مسابقه پیچید و ما از سراسر جهان رسانه های مختلفی داشتیم که تمایل داشتند برنامه ما را پخش کند 

آرش بارز، یکی از آواز خوان های مطرح کشور و داور مسابقه نواهنگ گفت: ما نگاه خوشبینانه داریم و فضای فرهنگی در حال باز شدن هست. برای این چنین فعالیت ها چون ما استعداد های زیادی داریم که هنوز شناخته نشده و این مسابقه نوید تازه ای هست برای داوطلبان که خودشان را محک بزند و استعداد شان را به نمایش بگذارند.

آرش بارز گفت: ایران خانه دوم ما افغانستانی ها هست و ما مرز فرهنگی نداریم چون بیشتر اشتراکات فرهنگی ما تقریبا یکی هست.

ما در این مسابقه سبک های مختلفی را شاهد بودیم و کیفیت محتوای شعری و کلامی نسبت به سال گذشته بسیار بهتر بود.

انتظار ما از رسانه ها این است که موسیقی افغانستان را معرفی کند همان طور که در افغانستان این کار صورت می گیرد.

عارف جعفری یکی دیگر از داوران گفت که ما استعداد های زیادی داشتیم که اگر مورد حمایت قرار می گرفتند حالا دارای صاحب نام و نشانی بودند.

زبان فرهنگ ما با جامعه میزبان نزدیک هست اگر این چنین برنامه هایی تولید شود ما مخاطبین زیادی خواهیم داشت موسیقی می تواند زاویه های پنهان فارسی را نشان بدهد.

مسابقه نو آهنگ از سه نفری که به مرحله نهای راه پیدا می کند یک نفر را با آرای مردمی انتخاب می کند.

حبیبی داور مسابقه گفت: خوشبختانه آواز خوان های این مسابقه موسیقی محلی ،کلاسیک و موسیقی خراسانی افغانستان را با گویش افغانستانی اجرا می کردند و این بسیار خوشحال کننده هست.

همچنین تهیه کننده این مسابقه درباره جوایز گفت ما سه نفر برتر خواهیم داشت و بیشتر تمایل داریم که این سه نفر برتر را حمایت کنیم و در عرصه موسیقی پرورششان بدهیم و نمی خواهیم  جوایز فقط مادی باشد.

رئیس شبکه ای فیلم دو در حاشیه این نشست گفت بزودی اپلیکشنی نواهنگ را راه اندازی خواهیم کرد.  

نو آهنگ نام مسابقه ای هست که شبکه ای فیلم دو برای مهاجرین مقیم ایران برای کشف استعداد ها در زمینه آواز خوانی ترتیب داده است.

فصل دوم نو آهنگ جمعه ها ساعت ۸ شب به وقت افغانستان ،۷شب به وقت ایران و ۷:۳۰به وقت تاجیکستان از شبکه ای فیلم دو پخش خواهد شد.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رسانه آی فیلم افغانستان فرهنگ شبکه ای فیلم مسابقه نو نو آهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۲۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی

شهریار صیقلانی بازیگر آثاری همچون بانویی از اسلو و سریال احضار و چند اثر نمایشی دیگر از حضور چهره‌های شناخته شده در تولیدات تصویری می‌گوید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ شهریار صیقلانی که پس از حضور موفق بانویی از اسلو که در تالار حافظ به روی صحنه رفت تجربیات مشابهی را در این ژانر داشته است علاوه بر بازیگری  آثاری همچون «عاشقانه»، «تکراری»، «آتش پنهان» و «معما» را در کارنامه خود دارد و در اثر «منو بشناس» در کنار 39 خواننده دیگر کشور حضور داشت در گفت‌وگو با تسنیم درباره وضعیت کنونی چهره ها و کیفیت آثار گفت: بازیگرانی که دستی بر موسیقی هم دارند در حال حاضر به جای اینکه یک کاراکتر جدیدی از تفکر و احساس خودشان را منتشر کنند، پیرو کارهایی که در جامعه موفق بوده می‌شوند و طبیعتا همه آهنگ‌ها به همین دلیل شبیه هم می‌شود. در نتیجه در موزیک پاپ این اتفاق می‌افتد که ما به جای اینکه صداها و حرف‌های جدید و موسیقی و تنظیم و سبک‌های مختص به کاراکتر هر آرتیستی را بشنویم، همه سعی می‌کند قطعاتی شبیه به قطعه‌ای که مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است، بسازند و به کاراکتر خواننده و ایجاد یک اثر جدید توجهی نمی‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه استانداردهای لازم  رعایت نمی‌شود و همانطور که می‌بینیم صداها در استودیوها به واسطه نرم‌افزارها دستکاری می‌شود و برخی از خواننده‌ها در اجراهای زنده توانایی این را ندارند که قطعات خودشان را بخوانند. متاسفانه این روزها موسیقی در حال رفتن به سمت مصرف‌گرایی است تا به سمت ماندگاری و این اتفاق بسیار بدی است.

صیقلانی درباره حضور خواننده‌ها در جایگاه بازیگر در آثار نمایشی بیان کرد: اگر خواننده بازیگر بتواند هر دو مسئولیت خود را به خوبی انجام دهد، یعنی در بازیگری هم درخشان باشد، اتفاق خیلی خوبی است و نه تنها به سابقه خوانندگی‌اش لطمه نمی‌زند، بلکه باعث پیشرفت و درخشش بیشتر او هم می‌شود. به عنوان نمونه‌های موفق این موضوع در سال گذشته می‌توان به کامران جهانبانی و سینا ساعی اشاره کرد.

وی در پایان درباره فعالیت‌های اخیرش اظهار کرد: چند پیشنهاد بازیگری در تئاتر را در حال بررسی دارم  و برای یک اثر نمایش خانگی در حال ساخت تیتراژ هستیم .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای اولین بار در تاریخ فوتبال ایران / برگزاری پرسپولیس - سپاهان فقط با حضور هواداران زن
  • بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی
  • بازتاب حضور گروسی در اصفهان در رسانه‌های بین المللی
  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • حضور مسعود کیمیایی در اجرای نمایش «مرگ با طعم نسکافه»
  • آغاز «مرگ با طعم نسکافه» در عمارت نوفل‌شاتو
  • ماجرای صعود به جام جهانی با آهنگ صادق بوقی!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت